RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Računovodstveni četvrtak

E-mail Print
There are no translations available.

Poštovane i drage kolegice i kolege,

Obraćam Vam se kao predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split. Želja mi je okupiti ljude koji se bave računovodstvom ali i komplementarnim zanimanjima „za zajedničkim stolom“. Svjesni smo položaja u kojem se nalazi naša država i gospodarstvo, svjesni smo i položaja koje naša profesija ima u hrvatskom društvu danas. Pitanje je, MOŽEMO LI MI TO PROMIJENITI? Kao pojedinci možda malo, ali kao zajednica sigurna sam, možemo nešto napraviti, zar ne?

Naša Udruga postoji preko 50 godina, međutim rad i aktivnosti oko i u Udruzi, znatno su smanjeni u posljednja dva desetljeća. Želja nam je ponovo okupiti članstvo, vidjeti kakav je interes za promicanje zajedničkih ideja. Za početak se moramo najprije aktivirati kroz jedan vid druženja a nakon toga bi išli i u konkretne akcije čiji bi obujam ovisio o Vašim interesima i potrebama.

Za one koji ne znaju gdje se nalaze prostori Udruge, napominjem da ce Vam svatko znati reci gdje je „Klub knjigovođa“. Dođite, vidjet ćete kako imamo velik, ali nažalost slabo iskorišten prostor. Složit ćete se, što će nam toliki prostor ako u njemu nema sadržaja! Zato učinimo svi zajedno da prostor zaživi!

Prof.dr.sc. Branka Ramljak