RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

26. - 28.10.2017. - 52. SAVJETOVANJE RRIP - Brela 2017.

E-mail Ispis

UDRUGA RAČUNOVOĐA I FINANCIJSKIH DJELATNIKA SPLIT

organizira 52. savjetovanje 

RAČUNOVODSTVO,  REVIZIJA, I   POREZI u praksi

26.- 28. listopada 2017. u BRELIMA


Savjetovanje je namijenjeno: vlasnicima i menadžerima trgovačkih društava, računovođama, revizorima, analitičarima, financijskim djelatnicima, samostalnim poduzetnicima, pravnicima, stručnim djelatnicima u proračunskim i neprofitnim organizacijama, obrtnicima i svim zainteresiranima.

Naknada za sudjelovanje na Savjetovanju iznosi 1.000 kn za sva tri dana, odnosno 500 kn za jedan dan i uplaćuje se unaprijed na IBAN Udruge računovođa i financijskih djelatnika Split, te gotovinom pred sam početak Savjetovanja.

Smještaj je osiguran u hotelu SOLINE (po potrebi u hotelu MARINA). Rezervaciju smještaja obavlja svaki sudionik Savjetovanja osobno.

Početak Savjetovanja je svaki dan u 9:00 h.

Sve dodatne informacije potražite na linkovima: PROGRAM I PRIJAVNICAPROGRAM PO DANIMAte na tel./fax broj (021) 319 459 Udruga računovoda i financijskih djelatnika Splita


 

Anketni upitnik u svezi reguliranja računovodstvene profesije

E-mail Ispis

U cilju licenciranja računovodstvene profesije došli smo do faze anketiranja pa Vas molimo da se aktivno uključite.

Izdvojite nekoliko trenutaka i ispunite anketu koju možete pronaći na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/hyYiMx5xYddzmvub2

 

POLAZNE TEZE ZA LICENCIRANJE RAČUNOVODSTVENE PROFESIJE

E-mail Ispis

Radna skupina za izradu polaznih teza za licenciranje računovodstvene profesije pripremila je prijedlog kao polaznu osnovu za raspravu cjelokupne računovodstvene zajednice.

Cilj je pripremiti materijal koji bi bio usuglašen od računovodstvene zajednice prije nego bi se poslalo u Ministarstvo financija na daljnje postupanje u cilju izrade Zakona o licenciranju.

POLAZNE TEZE ZA LICENCIRANJE RAČUNOVODSTVENE PROFESIJE (*.doc, *.pdf)

Sve primjedbe, prijedloge i sugestije na predmetnom materijalu dostavite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 


Stranica 2 od 39