RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Anketni upitnik u svezi reguliranja računovodstvene profesije

E-mail Print
There are no translations available.

U cilju licenciranja računovodstvene profesije došli smo do faze anketiranja pa Vas molimo da se aktivno uključite.

Izdvojite nekoliko trenutaka i ispunite anketu koju možete pronaći na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/hyYiMx5xYddzmvub2

 

POLAZNE TEZE ZA LICENCIRANJE RAČUNOVODSTVENE PROFESIJE

E-mail Print
There are no translations available.

Radna skupina za izradu polaznih teza za licenciranje računovodstvene profesije pripremila je prijedlog kao polaznu osnovu za raspravu cjelokupne računovodstvene zajednice.

Cilj je pripremiti materijal koji bi bio usuglašen od računovodstvene zajednice prije nego bi se poslalo u Ministarstvo financija na daljnje postupanje u cilju izrade Zakona o licenciranju.

POLAZNE TEZE ZA LICENCIRANJE RAČUNOVODSTVENE PROFESIJE (*.doc, *.pdf)

Sve primjedbe, prijedloge i sugestije na predmetnom materijalu dostavite na mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

25.05.2017. - Zabilješka

E-mail Print
There are no translations available.

U Udruzi RIF Split organiziran je još jedan Računovodstveni četvrtak (Zabilješka.pdf) u okviru kojeg je održano uvodno predavanje prof.dr.sc Branke Ramljak na temu licenciranja računovodstvene profesije.

Nakon iscrpnog izlaganja u kojem je koordinatorica Radne skupine za izradu polaznih teza za licenciranje računovodstvene profesije predstavila dosadašnji rad Radne skupine slijedila je vrlo kvalitetna rasprava.

 


Page 2 of 38