RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Računovodstveni četvrtak (3.3.2011.) - Poziv

E-mail Print
There are no translations available.

Poštovane i drage kolegice i kolege!

Naš „Računovodstveni četvrtak“ ide dalje. Toliko je tema koje su zanimljive našoj profesiji, tako da se bilo teško odlučiti što bi sljedeće mogli „poslušati“. Ipak, odlučili smo se za temu provedbe ovršnog zakona koji je stupio na snagu 01.01.11. g.

Prošla su dva mjeseca primjene pa će biti prigoda da se iskažu reakcije, iskustva u primjeni, prednosti i nedostatci, problemi s kojima se suočavaju dionici zakona. Nadamo se da će tema pobuditi interes kod svih zainteresiranih.

Dakle, sljedeći „Računovodstveni četvrtak“ će se održati 03.03.2011. godine u 18,00 sati u našim prostorima na Skalicama

Organiziramo tribinu s aktualnom temom: "PROVEDBA OVRHE NA NOVČANIM SREDSTVIMA PREMA NOVIM ZAKONSKIM PROPISIMA"Predavač uvodničar biti će Bogoljub Raffaelli, dipl.iur.

 

Računovodstveni četvrtak (27.1.2011.) - Poziv

E-mail Print
There are no translations available.

Poštovane i drage kolegice i kolege!

Pozivamo vas na "Računovodstveni četvrtak" koji će se održati 27.01.2011. g. (četvrtak) u prostorijama Udruge računovođa i financijskih djelatnika u 18.00 h

Ovaj četvrtak očekuje nas prava poslastica! Predavanje na temu PRIJAVA POREZA NA DOHODAK - AKTUALNOSTI 2010 g. održat će porezna savjetnica Nives Vrgoč. 

Kako bi bili spremni  za predavanje i diskusiju pripremila je za nas prezentaciju i poslala nam Upute za prijavu poreza na dohodak 2010. g. od Porezne uprave. 

 

Računovodstveni četvrtak (27.1.2011.) - Zabilješka

E-mail Print
There are no translations available.

Zabilješke s proteklog  "Računovodstvenog četvrtka" možete pogledati ovdje, a za atmosferu pogledajte galeriju fotografija.

 


Page 37 of 39