RFD Split

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

JAVNA RASPRAVA O KODEKSU ETIKE ZA PROFESIONALNE RAČUNOVOĐE

E-mail Ispis
Postovane kolegice i kolege,

u tijeku je JAVNA RASPRAVA o Kodeksu etike za profesionalne računovođe koji uspostavlja etičke zahtjeve za profesionalne računovođe. Primjena Kodeksa potiče se u svim zemljama i članicama IFAC-a (Međunarodno udruženje računovođa. Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika (HZRFD) je stalna članica IFAC-a, pa potiče primjenu visoko kvalitetnih profesionalnih standarda tamo gdje je profesionalna stručnost relevantna te potpomaže primjenu tih standarda u RH.
 
Više...
 

Računovodstveni četvrtak (3.3.2011.) - Zabilješka

E-mail Ispis

Zabilješke s proteklog  "Računovodstvenog četvrtka" možete pogledati ovdje, a za atmosferu pogledajte galeriju fotografija.

 

Računovodstveni četvrtak (3.3.2011.) - Poziv

E-mail Ispis
Poštovane i drage kolegice i kolege!

Naš „Računovodstveni četvrtak“ ide dalje. Toliko je tema koje su zanimljive našoj profesiji, tako da se bilo teško odlučiti što bi sljedeće mogli „poslušati“. Ipak, odlučili smo se za temu provedbe ovršnog zakona koji je stupio na snagu 01.01.11. g.

Prošla su dva mjeseca primjene pa će biti prigoda da se iskažu reakcije, iskustva u primjeni, prednosti i nedostatci, problemi s kojima se suočavaju dionici zakona. Nadamo se da će tema pobuditi interes kod svih zainteresiranih.

Dakle, sljedeći „Računovodstveni četvrtak“ će se održati 03.03.2011. godine u 18,00 sati u našim prostorima na Skalicama

Organiziramo tribinu s aktualnom temom: "PROVEDBA OVRHE NA NOVČANIM SREDSTVIMA PREMA NOVIM ZAKONSKIM PROPISIMA"Predavač uvodničar biti će Bogoljub Raffaelli, dipl.iur.

 


Stranica 36 od 38